Rekord!

Klockan är nu 23.29 och Rebecka verkar ha bökat/gnällt färdigt och somnat för natten.
Igår somnade hon till vid 1 och vaknade direkt igen för att sedan ha klotögon till kl 3..Då somnade hon in och låg väl och tuttade till halv 4 innan hon somnade helt. Jag ber till gud att det inte kommer upprepas igen, för pigg var jag inte när klockan ringde kl 7 kan jag lova!
Försökte sova när Bella var på dagis innan men vaknade efter 45 min och kunde inte sluta titta på världens underbaraste lilla bebis som sov så sött.

Har varit på dagis nu i eftermiddags på Barbapappamusikal.
Bella var såklart Barbafin :)
Lägger upp kort och visar imorgon om det nu blev några bra. Lite svårt att fota någon som inte står still i mer än 2 sekunder åt gången ;)

Nu får jag nog skynda mig in i sovrummet med pluttan så hon inte vaknar igen!


Nehe..

Över till plan B. Kaffe!!!

ZzzZzzz..

4 timmänars sömn är bättre än ingen iaf.
Dax att gå till dagis sen hem igen och sova!!!!!!

Måndag 30 maj 2011



Så här fin är min lillfis idag. Fick denna söta klänning och byxor av Nathalie. Tack så mycket :)
Älskar klänningar med "mamelucker" till. Så jäkla sött! Hittade massor av söta klänningar och andra gulliga kläder hos mamma som Bellis hade när hon var liten. Jätte bra att Rebecka är något (mycket) större än vad Bella var, för nu kan hon ha alla Bellas sommar kläder :) Men när jag packade upp allt jag hittat hos mamma, det jag köpte på H&M förra veckan och det jag köpte på Gekås insåg jag att jag inte fåt köpa mer kläder till henne på ett tag. Men det är ju så svårt. Allt är ju så sött!!


Världens vackraste tjejer





Aldrig mer.

Tur att det är sista gången jag ska ha dop för aldrig mer vill jag göra inbjudningskort.
Beställde blommor och spetsband och sidenband från en scrapbooking sida och råkade beställa alldeles för lite insåg jag när jag hade gjort ca 15 kort. Så det blev 3 olika kort..
Förtjänar nästan inte ens att få döpa min dotter i kyrkan efter alla svordommar jag vräkt ur mig när jag har suttit här och klippt och klistrat.
Här är resultaten.


:)

Vet ni vart vi ska idag? Gekås :)
Har ju inte varit där på 3 månader nu och det börjar kännas lite jobbigt ;) haha.
Väntar bara på att Claes ska komma hem sen åker vi.

Nu, mata, klä på, packa ..


Sötnos!

"Jag säger inte vad det är i paketen jag ska ge dig på morsdag med i det ena är det någonting man kan ha när man har hål i öronen och i det andra är det någonting man kan ha på armen, men jag säger inget mer"
HAHAHAHHAHA, svårt.. Jag undrar så ;)

Pluttan


Nu jävlar.

Åkte in med min telefon imorse för att häva köpet eftersom att det nu efter andra gången jag fått tillbaks den är en jävla blå platsfyrkant i displayen. MEN, jag fick inte ens mina pengar tillbaks utan måste åka in igen för femte gången och hämta dom om två dagar. Som dom andra gångerna stod jag och tjaffsa med dom hur känge som helst, men det är ju ingen idé. Dom har ju rätt säger dom och jag har fel. Det är så jävla störande att stå där när jag vet till 100% hur det är enligt lag och gubbjäveln bara står och tjaffsar emot. Så imorgon ska jag ringa till en konsumentombudsman. Det är så ofta man tänker att man ska gå längre när man han blivit fel behandlad med denna gången tänker jag fan i mig göra det. Nu är det krig, haha!


Bella har åkt med min mamma till sjukhuset för att hälsa på min mormor, pappa åkte till farfar, Claes jobbar och Rebecka sover. Inte jätte roligt. Nu läste nog Rebecka mina tankar för nu hörde jag henne :)

Evakuering

Grannbarnen spyr så vi åkte till mina föräldrar och ska stanna här ett par dagar.
Tänker inte riskera att vi får magsjuka när vi har lilla Rebecka.

var på läkarbesök idag med lillstumpan. Allt vara bara bra med henne :)
Och vet ni hur vi kom till BVC idag? Claes körde :)
Skönt att han äntligen fått tillbaks sitt körkort. Gekås på fredag haha.

Nu ska jag och Bella titta film och mysa. Rebecka bara sover och sover!
Hon laddar väl tills ikväll då hon ska skrika från 22-01 ;)

En trött och en sur.

Det är mina barn idag :)
Rebecka sover och Bella surar på sitt rum..

Vaknade av telefonen idag klockan 10. Då var det bara att stiga upp, fixa frukost, klä barnen och springa till BVC. Skulle vara där kl 11!
Kan meddela att min lilla tjej inte är så liten längre. Hon väger hela 6050 och är 60,5 cm lång! Det är helt sjukt hur mycket hon har gått upp min lilla goa tjockis!
Inte konstigt att man får ont i armen när man bärt runt på henne en stund.

Nu ska jag gå och försonas med Bella och fråga om vi kan leka istället för att sura

Söndag.

Sitter här i soffan och tittar på när Bella ligger i Rebeckas insats till vagnen och myser. Kan det vara så att min stora tjej är en gnutta avundsjuk på lilltjejen som ständigt blir ompysslad och gullad med?
Det är helt tyst i huset och jag känner att en tupplur inte hade varit helt fel. Men det hinner jag inte nu för snart är det dax att klä på sig och åka på dop i Fritsla :)

Nu måste jag gå och titta så inte Bella råkade somna där borta..

Feber igen

Sov skit dåligt inatt och vaknade flera gånger av att jag gnisslade tänderna. Fyfan vilken huvudvärk jag hade när jag vaknade. Åkte in till Kinna och lämnade in papper på dagis och lämnade tillbaks massa böcker som var försenade på biblioteket. När jag var färdig med alla mina ärenden åkte vi hem till mamma och sov.
Vaknade och hade feber igen.
Så imorgon ska jag till vårdcentralen och kolla vad fan som är fel på mig.
Mår precis likadant som förra helgen.
Fy, har inte tid att vara sjuk ju.

Återkmmer när jag har lite mer ork..


Dop.

Har äntligen fått bokat en tid till dopet.
Ska göra egna inbjudningskort hade jag tänkt. Inte så avancerade kanske, men någonting gulligt ska jag nog lyckas få ihop.
Tänkte mig någonting i stil med detta.




Tänkte att Bella kunde hjälpa mig med korten. Det kommer hon nog tycka är kul  :)






Zumba

Jag och Bella har dansat Zumba, men vi gav upp ganska fort. Bella tyckte att jag såg ful ut och det tycker jag nog med. Det finns nog bättre sätt att träna på när man inte har någon taktkänsla.
Längtar efter gymmet lite..

Rebecka är jätte duktig idag och sover bra. Annars vill hon helst att jag ska bära runt henne och brukar vakna så fort jag lägger ner henne och vilja amma lite, somna och vakna igen och NEJ, jag har inte skämmt bort henne genom att ständigt bära runt henne.. Jag har försökt lägga henne själv när hon ska sova från första början och hon är helt enkelt ett barn som behöver mycket närheten av mig och då får hon det.
Jag älskar mina små barn och vill ge dom den kärlek och närhet dom behöver. Jag bär runt henne mycket, men inte hela tiden :)

Nu är Bella hungrig. Dax för matlagning





Dubbelhaka är snyggt tycker Rebecka




Storasyster är en rolig en :)

Jävla magsjuka.

Bellas dagis har haft magsjuka sedan i vintras. Dom sanerade hela stället förra veckan. Barnen fick vara ute hela dagarna och allt tvättades inne, alla kläder barnen hade där fick tas hem och tvättas mm. Ändå försvinner inte magsjukan. Det måste alltså vara så att föräldrar känner att dom inte har råd att stanna hemma med sina sjuka barn tills dom slutat smitta. Hur kan man göra så? Fattar dom inte att det drabbar alla andra då också?! Helt idiotiskt.
Nu jobbar ju inte jag, men vill verkligen inte att Bella ska dra hem någon magsjuka när vi har lilla Rebecka här hemma och därför ska inte Bella till dagis denna veckan då dom hade två nya fall av magsjuka när jag ringde och kollade imorse.

Sååå, nu har jag gnällt av mig lite ;)

Nu ska jag kramas med stortjejen en stund innan Rebecka vaknar..

30cm borta


Klippning

Idag kommer Dalia hit och klipper mig. Är så trött på mitt långa slitna hår. Orkar aldrig föna det efter jag tvättat det så då sätter jag upp det och så blir det tovor.
Så nu ska jag klippa bort massor. 
Hon ska även få klippa till  Bellas sneda lugg jag klippte på henne igår. Oj va arg hon kommer bli när hon ser vad jag gjort haha.






Aj aj i magen.

Vaknade igår och hade ont i magen. Det höll i sig hela dagen och jag tog med mg tjejerna och gick och la mig på eftermiddagen. När jag vaknade hade jag fått feber och mådde kasst!! Åkte in till akuten på kvällen för att kolla om jag hade fått infektion, men det var inte det. Har fortfarande ont i magen men har ingen feber. Ska gå till vårdcentralen imorgon och kolla om det kan vara urinvägsinfektion. Kunde gjorot det igårkväll men orkade inte vänta i en timma till då klockan redan var 23 när vi var färdiga.

Nu ska jag förbereda Bella för kalaset hon ska på alldeles strax :)


Grattis!!!



Idag fyller min dotters bästa vän år.

Fasen va skönt det är att ha sin dator tillbaks! Min rosa fina älskling!
STORT tack till Fredrik sm fixade den så bra!!

Just nu ligger lillpluttan och sover i babysittern och jag sitter och tittar på TV/ Claes & Bella när dom bygger lego.
Får se vad dagen har att bjuda på mer. Antagligen inget mer än en storhadling på Willys :P Men bara det är ju
ett ganska så stort projekt med min bestämmda lilla tjej som inte gillar att åka bil.
Nu rör det sig där borta. Dax att avsluta här.


Semester.

Sitter och fyller i semesterappen till dagis, bara några veckor sen ;)
Bella ska få ha sommarlov i 10 veckor.
Eftersom lilla Rebecka har bestämmt sig för att hata vagnen och skriker konstant i den så blir lämning och hämtning bara ett stressmoment för alla tre.
Ok om jag hade bott 5 min från dagis, men nu tar det ca 20 min och så ska man hem med.
Bella är ändå ute mycket här hemma och har ju fktiskt kompisar här hemma nu med, så hon aktiverar sig bra.
Snart ska jag cykla och hämta henne medans Claes ändå är hemma och kan ha Rebecka.

Ojsan. Fick avbryta innan för matning och hämtning på dagis.
Svettigt!!
Nu blir det mys med tjejerna

Min nya telefon :)



Kostade 200 och kommer aldrig gå sönder. Toppen!:)

:)

Igår var Bella på barnklalas och då passade vi på att åka in till Borås en snabbis med Jessica till hennes jobb där dom hade utförsäljning av massa märkeskläder.
Hittade två par jeans i märket pepe jeans och ett par lacoste skor.
Claes köpte ett par jeans och en skjorta. Vi fick allt för 1200. Fyfan va bra!
Vet inte när jag köpte kläder till mig själv sist.

Nu ska jag ta med mig tjejerna till tvättstugan.


Skrikisar

Oj oj oj..
Bella har Alva här som sovit över och det var inte lätt att få dom i säng samtidigt som man har en bebis som inte kunde somna.
När jag äntligen fått dom stora att somna hade lillan blivit så övertrött så hon bara gallskrek jätte länge. Ingenting hjälpte. Antar att hon inte kunde slappna av som vanigt eftersom dom stora tjejerna skrattade och sprang runt och gapade endel. (stackars grannarna med).
Nu på morgonen gick jag upp vid 6 tiden och bytte på lillan och då fick ju Bella och Alva med för sig att dom skulle gå upp, men jag tvingade dom att sova en timma till.
Nu är dom ute och leker och jag sitter här med en sovande liten Rebecka och njuter av tystnaden.
Ska passa på att förbereda maten till senare med tänkte jag.

3 barnsmamma är icke någonting för mig!!



Äntligen.

Lillfisen somnade ordentligt nu tror jag. Hon har sovit vaknat sovit vaknat hela förmiddagen. Men nu har jag inte hört henne sedan hon somnade för 10 minuter sedan.
Bella gick ner till grannen så jag sitter här och bara njuter av en stunds tystnad.
Ska strax börja med maten så den är färdig tills Claes kommer hem från jobbet.
Kanske ska röja upp lite här med.. Fattar inte hur det kan bli så här när jag ändå städar varje dag!!!!

Kom på att det står en halv tårta i kylen.. Måste gå

Tjockiiiis

Lilla tjockisen ligger just nu och sover såhär gott


Claes är på Skene Järn och köper upp sina pengar/presentkort som han fått idag får att köpa fiskegrejer och Bella åkte nyss iväg med tant Ewe.
Själv ska jag passa på att röja upp lite fort innan Rebecka vaknar. Antar att det kommer hända ganska så snart..

RSS 2.0