Fröken fåfäng!

Vill inte veta hur denna lilla damen kommer bli i 14 års ålder.
Imorse innan dagis var hon helt knäckt för att hennes lugg "låg fel". Hon stod framför spegeln och gallskrek över detta i en halvtimma..
När jag hämtade henne på dagis sa hennes fröken att hon hade tagit sina nya tygskor när dom skulle ut, men att hon hade kommit inspringandes efter en stund och bytt till stövlar då hon hade blivit smutsig på skorna och det var ju katastrof enligt Bella.. HERRE MIN GUD!
Men vad ska man göra?!

Toookan


Nöjda barn

Idag har jag två väldigt glada ungar här hemma.
Ska ta med mig stortjejen till Göteborg och hämta en cykel till henne och lilltjejen springer runt här toknöjd med sitt "lördgsgodis."
Hon fick en likadan godisburk som storsyrran men i henne la jag torkade aprikoser och russin.
Hon brukr alltid bli så arg när vi äter godis och hon inte får tag i dendär godispåsen men nu bryr hon sig inte ens om Bellas burk :)


Bilder

Favoritstället



Påskkärringarna


Prickarna

Prickigkorven

Jaha. Nu var det Rebeckas tur att vara prickig. Hon hade uppenbarligen inte vattenkoppor när Bellade hade det, men nu går det inte att ta fel på.
Stackars lillan har vattenkoppor över HELA kroppen! I hårbotten, i öronen, runt ögonen, rygg, mage, nacke, ben, rumpan och där fram :( Hon har hållt mig vaken hela natten och kliat sig och skrikt.
Just nu sover båda barnen och jag försökte inte ens hindra dom att somna.
Gabriella är ju ledig ända tills på Tisdag nu och Rebecka behöver nog vila sig en stund.
Det är lite tungt att gå runt och bära på henne hela tiden den lilla tjockisen!
Nu ska jag laga lite spenatsoppa innan dom vaknar tänkte jag. Så drygt att inte ens kunna åka till affären!

Tiden går för fort.

Förra veckan fyllde min lilla älskling 1 helt år!!
Fattar inte vart detta året tagit vägen
Nyss låg hon bara i min famn och nu springe hon omkring och tjatar, klättrar och busar hela dagarna.






Tyvärr fick vi inte firat Rebecka så mycket då vi upptäckte vattenkoppor på båda barnen dagen innan födelsedagen. Rebecka fick inte så många, men storsyrran fick massor massor!!Stackars Bella var helt knäckt när hon vaknade med prickar på hela kroppen/ ansiktet. Hon fick nya koppor senast i Söndags och dom är fortfarande vattniga, så inget dagis på hela veckan och inga besök/ påhälsningar :(
Både jag och Bella börjar bli lite smått galna av att bara vara hemma och inte träffa folk, men Rebecka föredrar att vara hemma och trivs med att gå ut en stund i trädgården.

Imorgon tänkte vi iallafall gå upp till skogen och plocka lite påskris och häng upp äggen vi målade innan.


RSS 2.0