Julafton/juldagen

Började julafton med att jobba. Var helt slut när alla började komma hit och somnade lite med Rebecka, men var fortfarande helt död under hela kvällen. Proppade såklart i mig massor av mat. Rebecka träffade Tomten för första gången eftersom hon sov förra året. Hon var inte ett dugg rädd utan sprang fram direkt och hämtade paket. Det slutade med att hon hjälpte till och delade ut allas paket till och med. Igår var jag ute på Hotellet. Det var helt ok. Var inte där så länge och en gång om året räcker gott och väl! Hade sett fram emot att sova ostört en hel natt men vaknade massor av gånger av ren rutin. Nu ska jag leka med Bellas surfplatta medan hon sover. Hihi


Kaos!

Klockan är ställd på 6, på julafton! Inte kul alls. Men den 25 januari blir det nog roligare. Eller nej, det är då det säkerligen dimper ner en sån mega räkning eller någonting går sönder ;) Dagens planering gick åt skogen totalt. Rebbe sov redan när jag kom hem från jobbet och vaknade såklart när Bella fick upp och la sig. Det slår fan ALDRIG fel!!! Alla julklappar är inte ens inslagna och jag börjar få lite smått panik. Jaja det blir väl. God jul allihopa iaf :)


Första dagen avklarad

Har varit riktigt mycket folk på jobbet idag, men det var inte det är inte jobbet som tagit död på mig idag. Det var min hysteriska runda i affärerna före jobbet. Var tvungen att hitta kläder till flickorna som dom ska ha på sig imorgon på farfars begravning och på julafton. Det fanns nästan inga klänningar kvar såklart! Var helt genomsvettig när jag väl kom till jobbet. Sen när jag kom hem skulle det självklart krånglas med läggningen. Var hemma jätte sent idag och Rebecka var helt otrolig. -inte den kudden, tog Elsa (dockan) vägen?, nanna Beckas säng, inte nanna Beckas säng, väällling, buhuuuuuu. Typ sådär höll hon på i en timma eller två. Det tar verkligen på mina krafter! Ne, nu får jag stänga ögonen för idag!


Dör lite

Taktkänslan har dom ärvt av sin mor ;)


Lucia 2012

Kallt att stå ute titta på barnen, men dom var såklart jätte fina och duktiga allihopa. Nu hoppas jag på en bra nattsömn! Har varit kasst i två nätter nu. En hel natts sömn är nog det som är högst på min önskelista i år.


RSS 2.0