Vad fan?!

Ungen visar inte ett enda trötthetstecken, sprängande huvudvärk, claes är inte hemma och vägrar svara i telefonen såklart... Nattningen har pågått sedan klockan 21 utan resultat. Nu ger jag upp...


Det blir aldrig som man tänkt sig!

Klockan är nu ställd på 7. Imorgon åker jag och lämnar barnen hos min mamma och åker till Jönköping och tittar på en bil :) jag är sjukt kär i den och hopoas den är lika fin och bra som den verkar! Känner mig som ett barn före julafton!


Där var den lediga helgen!

Gud va fort en helg kan gå. Igår var vi på Borås Djurpark en stund men det blåste alldeles för kallt och vi hade för lite kläder på oss. När vi kom hem åkte Claes iväg till en vän och jag gick finbesök av Angelica, Alva och Ewe och hennes kille :) imorgon kanske ni får se en bild på någonting fint :) hihi. Nu blir det sängen!


Min lediga dag

Min lediga dag har bestått av följande : * lämnat Bella hos kompis * hälsat på Nathalie & William * promenad med Becka i vagn* Bärplockning i skogen (har råkat bli lite besatt, haha ) * pizza mys * översovning hos mormis!


Gosungarna!

Ikväll har jag fått ha mina flickor alldeles för mig själv då Claes är och fiskar med en kompis. Det blev som vanligt en för sen läggning med massa massa bus, men vi är lediga imorgon och man kan ju alltid hoppas på sovmorgon ;) Bella ska hem till en dagiskompis och jag tänkte passa på att gå ut och gå om vädret tillåter! Sen ska vi träffa Felicia och Caspian. Ska bli roligt :)


Ett nytt jobb.

Hade inte varit fel alls..


Att man kan vara så vacker är nästan sjukt!


Toppendag!

Har tillbringat eftermiddagen/kvällen i Fritsla hos Petra &Fredrik och alla barnen. Bilfix, grillning och massa bus :) en riktig toppenkväll helt enkelt. Bella var såå nöjd nu när hon la sig och kunde inte sluta prata om allt skoj hon hade hittat på med dom stora barnen :) Här kommer några bilder på minstingarna.


Idag var det Gabriellas tur..

Rebecka gick att lägga ovanligt smidigt idag med idag tyckte Gabriella att vi skulle ligga och prata en stund, bara vi stora som hon brukar säga. Mysunge! Nu ska jag kolla på bilar ;) har bestämt mig för att sälja min bil nu och köpa en ny :) Måste bara lämna in den på lagning. Blev ju påkörd på juldagen och det tog såååå lång tid att få besked om vad som skulle göras med den och sen har det inte riktigt blivit av att lämna in den. Ska bli roligt att köpa ny bil. Vet exakt vilken jag vill ha med :)


Guuud!

Här ligger jag som vanligt och kollar på Blocket och drömmer om en fin bil. Jag hittade en igår som jag blev kär i och idag när jag skulle visa den för min mamma var den redan borta :( Jag hade seriöst tänkt köpa den!! Jävla skit. Min minsting tyckte det var roligare att springa runt i sängen och kasta sig på mig och ropa - åååå hopp! Än att sova idag. En och en halv timma tog läggningen. Nu tänker jag trotsa klockan och laga mat!


Ojdå :)

Äntligen kunde jag logga in från telefonen igen! Har vart ledig min första dag av 4 idag. Tog med oss stortjejen och William till Borås och tittade på Ice age 4 på bio. Kommer nog inte att se på bio i 3D igen. Mina ögon sprutade och jag fick sprängande huvudvärd efteråt! Men filmen var väldigt roligt tyckte vi alla :) Nu ikväll har vi grillat med Fam Runeson / Stenholm. Alltid lika roligt och barnen somnade trötta och nöjda! Nu ska jag sätta mig framför TVn med ett glas vin och bara njuta en stund innan det är dags att lägga sig.


RSS 2.0