Hahaha

Bellas förslag på lek:
- Vi leker att du har en bebis och att jag är en häxa. Så snor jag din bebis och lägger ut den på Blocket.. Hmmm...


Gosungar


Slut på helgen

Fasen va en ledig helg går fort!! Alldeles för fort.
Idag har jag och Bella varit på bio med Jessica & Corran och nu ligger jag här i soffan som en kärring och väntat på att Bingolotto ska börja.
Här kommer lite bilder från helgen


Gnäll och snor

Rebeckas humör är inte på topp idag alls. Det enda som är positivt är att hon somnade utan krångel nu när jag la henne. Annars brukar hon studsa runt som en galning och göra allt för att slippa sova. Nu ska jag klä på mig och ta med Bella ut på ärenden :)


Stackars lillfisen

Rebecka mår inte bra. Snorig och hosta. Hostade så hon spydde ner hela sägen, mig och min telefon. Gott! Nu hoppas vi på att hon ändå får en skön nattsömn.


Kärlek


Jag undrar bara..

Hur länge ska man behöva sota för mindre kloka val man gjort för flera år sedan? Det finns alltid människor som gör allt för att andra människor ska må dåligt. Som anser att dom är bättre än andra fast bara är avundsjuka. Om jag ser tillbaks på mitt liv jag levde för ett par år sedan är jag stolt över hur långt jag har kommit. Jag har två underbara barn, ett jobb att gå till, ett fint hus tillsammans med någon som stöttar mig till tusen! Hit har jag tagit mig alldeles själv!! Jag är trött på att behöva försvara mig för saker som hände för 10 år sedan. Ta mig för den jag är nu eller dra åt helvete.


Knäppisarna


Kattiströja

Rebecka älskar sin nya tröja med "kattiiiis" på


Krångelmajorna Gunnarsson

Efter 10 h jobb är jag ganska trött. Ännu tröttare blir man av att torka upp TVÅ mjökpaket från köksgolvet direkt bär man kommer hem. Först var det lilltjejen och sen den stora. Krångel med läggningen och när den ena somnar vaknar den andra. Ja. Idag är väl ingen toppendag precis. Men imorgon kan det ju bara bli bättre :) Natti!


Lördagsnöjen :)

Claes tog med sig Bella ut och fiskade och jag och lillfisen stannade hemma och håller på att vika tvätt. Det tyckte vi var både roligare och varmare :)


Mysigt

Ligger i Bellas rum och lyssna när hon sover. Brukar bli att jag ligger kvar här en timma eller så. Det är så mysigt på hennes rum :)


Nu kom jag på det

Måste vara detta som gör att Bella är hyperaktiv. Hon skulle tvunget dricka kaffe till bullen innan.


Ensamtid med lillfisen!

Gabriella somnade vid 18.30 ca. Det händer inte ofta kan jag lova!Antingen kommer hon vakna upp med feber imorgon eller så är hon bara helt slut efter en eftermiddag full med bus på Leos lekland med farbror William. Har haft en riktig mysig kväll med Rebecka istället. För den lilla fröken skulle sova i bilen hem såklart. Hopplöst. Men det är inte ofta jag är ensam med bara henne och det verkade som att hon med tyckte det var roligt att ha mamma för sig själv lite. Nu var det hög tid att ställa klockan, på 05. Jippi.


RSS 2.0