Tre tröttisar!

Tre små flickor sover sött just nu. Fick nämligen tillskott i familjen idag. En underbar liten kattbebis, blandning mellan perser och skogskatt flyttade in. Den är såååå fin och så gosig! Serafina blev namnet. Ni som har döttrar vet antagligen vart namnet kommer ifrån? :) Nu ska även mamman ladda batterierna så jag orkar packa upp massa lådor imorgon. Källaren är proppflull och jag undrar verkligen hur vi fick plats med allt i en lägenhet?!


:)

Vi ska sova första natten i huset idag. Är helt slut i hela kroppen efter denna dagen. Min pappa passade barnen medan vi flyttade och städade och är man med morfar får man ju sova middag mellan 18-20.. Kuuul tyckte vi när ungarna ännu inte somnat helt. Får jag inte somna inom 10 min dör jag nog! ZzzZZzzzz


Älsklingarna


Renovering..

Det börjar bli tråkigt att renovera nu, men snart är det färdigt. Eller iaf färdigt så man kan bo där. Detta har vi gjort : Tagit bort heltäckningsmattorna/ plastmattor i 3 sovrum och båda delarna av vardagsrummet och slipat golven+ målat väggarna/lister vita ,bytt ut mattan på toaletten och målat väggarna+lister, gipsat två sovrum, dragit net tapet och spacklat ett. Målning och lister är det som är kvar innan flytt. Sen ska vi fixa tappan och hallen både uppe och nere, tapetsera om i köket mm. Har massor att göra och ändå sitter jag i soffan ;) kommer visa bilder när jag har hunnit lägga in dom i datorn :)


RSS 2.0