Kuuul..

Jävla app som inte vill ladda upp mina bilder, hur kul är det då? Har provat att ta bort och hämta ner igen men den vill inte.


Mystjejen

Rebecka älskar sin beeeeebiiis


:)

Andra dagen Lillfisen är själv på dagis! Idag har hon inte ens storsyrran där för hon åkte till Borås med Claes. Dom skulle göra hemlisar. Antar att det har någonting med morsdag att göra ;) känns konstigt att vara hemma helt själv. Trött som fan är jag i kropp och huvud. Var inte hemma försen 3.30 inatt och kunde inte somna då jag var med om en "skräckupplevelse" i Björketorp. Jag nojar alltid upp mig själv när jag kör den vägen, speciellt när klockan är så mycket. Var helt själv på vägen ända till det kom en bil i full fart och körde om mig, stannade mitt i vägen och två killar hoppar ut. Vad fan dom ville mig tog jag aldrig reda på. Gasen i botten raka vägen hem bara!!! Fyfan va rädd jag blev! Nu ska jag kika på insidan av mina ögonlock en liten liten stund innan det är dags att jobba igen!


Sooool :)

Jag och Bella kom precis in från balkongen. Vi har suttit och solat oss en stund medan Rebbe sover. Ska strax väcka henne och åka till BVC. Hon hade vattenkoppor när vi skulle dit sist så hon har inte fått sina ett års sprutor än. Ska bli väldigt roligt att se hur mycket hon väger nu! Återkommer med längd och vikt senare.


Musikal

Då var årets musikal på dagis avklarad :) Bella rörde till och med på läpparna denna gången ;) Vacker som vanligt var hon såklart! Rebecka sov i min famn under hela tiden men vaknade självklart när det var fikadags ;). Vi köpte pizza på vägen hem och hade riktig mystjejkväll som vanligt när Claes jobbar sent! Rebecka målade sig själv med läppstift i hela ögonbrynet och i örat och det hjälpte inte ens att skrubba med tvål och vatten eller ett bad. Ser ut som jag gett henne stryk ju! Nä, mindre tjat och mera sömn! Godnatt


Just nu..


Det var då självaste fan ;)

Bara för jag skrev att mina små hjärtan sov så himla fint igår kväll så kom helvetesnatten. Rebecka vaknade heeela tiden! Vid 5 tiden gav jag upp och tog med henne upp. Klockan var ställt på 7.15. Kul dag på jobbet ;) Tror lillfisen har en tand på G igen. Snorig är hon med. Nuuu, natti!


Bilden på förra inlägget försvann?


Mina hjärtan!

Finns inget finare än mina sovande små sessor! Bara älskar att ligga och titta på dom när dom sover. Kan ligga här brevid dom i flera timmar och bara beundra dom!


:(.

Ligger bredvid min fina stortjej som sover. Saga är läst och hon snarkar riktigt gott :) Ångesten har kommit, ska jobba hela helgen. Imorgon åker jag innan barnen gått upp och jag hatar det! På Söndag är det Varberg som gäller. Goa pengar men blir borta hela dagen :( Det hade inte varit fel att vinna ett par miljoner på lotto så man kunde spendera 100 % av tiden med mina goa ungar! Jaja, drömma går ju. Nu ska jag förflytta mig till min säng och sova!


Härliga dag!

Startade dagen med två superpigga barn, en trött mamma och en medvetslös pappa (Allt var i sin ordning med andra ord!)
När man är supertrött är det lika bra att hålla igång till tusen hela dagen tycker jag, så går dagen fortare, så vi åkte till Borås till Leos Lekland och busade med Jenny, Rickard och sötnosen Mejja. :)
Efter ett par timmar med massa bus åkte vi in till stan och åt. Mycket trevlig dag måste vi tacka för :)
Storstädat har vi även hunnit med och när ungarna och Claes somnade hade jag lipfest till The Vow. Ni som gillar romantiska lipfilmer MÅSTE titta på denna..
Ibland är det bara så skönt att sitta helt själv och titta på film tycker jag.
Bloggar från datorn så några bilder bjuds det inte på idag. Tycker det funkar lite dåligt att blogga från mobilen då det oftast inte går att ladda upp bilder?!
Nu ska jag sluta sitta här och passa på att lägga mig så jag kan vara pigg och glad imorgon nör mina personliga väckarklockor vaknar, eller ja jag kommer väl vara lika trött ändå efter att Rebbe väckt mig så jag får leta upp nappen 1823349848 inatt..Och ja, jag brukar faktiskt ta med mig minst 3 in i sovrummet när jag lägger mig, men dom är lika svåra att hitta ändå..
ZzzZzzzzz

Finast i världen


Seg morgon

Alla stora i familjen sitter i soffan och kollar barnkanalen (vad annars?) Reb har redan gått och lagt sig igen. Behöver egentligen tvätta och städa idag när både jag och Claes är hemma, men har ingen ork. Idag är en grå och tråkig dag. Men ikväll ska vi på cirkus skratt. Tycker inte den är bra alls men vi missade Maximum då barnen hade vattenkoppor :( ZzZZZZzz


Ojsan..

Är nog världens veligaste mamma. Åkte och skulle lämna Bella på kalas och så var det fel dag. Åå va pinsamt. Men vi fick komma in och leka en stund ändå :)


Dagiset :)

Massa barnpassning har dagen bestått av:) först grannungarna och direkt efter kom lilla Molly som sover över. Just nu sover båda småtjejerna och jag hoppas det blir en bra natt! Bella fick vara uppe lite längre idag eftersom hon är stor tjej ;) Vi ska fixa hennes maskeradkläder till imorgon då hon ska hem till en dagiskompis på kalas.


Testar

Testar att blogga från min nya telefon som jag fick idag :) Har haft bästa dagen på länge idag. Underbart väder idag och jag var på utvecklingssamtal på dagis för min Bella. Stolt till tusen var jag när jag gick där ifrån. Hon är smart, rolig, glad, hjälpsam och påhittig mm. Hon bara öste över mig med positiva saker om min älskling!! Kul att hon är så snäll på dagis, hemma kan lätt den där tjurfian komma fram ;). Efter dagis åkte vi och fiskade med Katy och Philip. Gud va söta Bella och Philip var när dom satt tätt intill varandra och metade. Synd att jag inte hade med mig telefon så jag kunde ta kort!! Nu är det dags att sova. Natti!


Fiske..

Idag var hela familjen och fiskade Eller ja, vi försökte iaf..
Det stod en annan tjej precis brevid oss och hon fick väl ungefär 30-40 fiskar medans vi inte fick en enda jävla fisk. HUR ÄR DET MÖJLIGT?
Vi fiskade precis på samma sätt som henne. Fast vi hade majs som bete (Rebecka åt väl upp halva burken) till slut blev  Claes sur och bad mig ta med ungarna och åka hem. Båda slocknade i bilen och jag tyckte synd om Claes som var sååå frutrerad så jag offrade mig och körde hem till mamma och grävde upp några maskar till han och körde dit med.. Men tror ni det hjälpte?! Nej. Vi fick ändå ingen fisk och tjejen fick bara fler och fler..
Till slut åkte vi hem och grillade istället men Claes kunde bara inte ge upp utan en enda fisk så han åkte tillbaks nu i kväll och lyckades få hem två stycken :)
Imorgon blir det mer fiske. Trodde aldrig jag skulle tycka att det var roligt att fiska, men det var ganska kul :)
Synd bara att Rebecka inte har något tålamod att vara still speciellt länge och att man inte kan släppa henne lös vid en å..


RSS 2.0